Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Természetfeletti lényes Animék

Shiki:

shiki.jpg

Sotoba, a világtól elzárt kis falu mindössze 1300 lelket számlál. Semmi érdekes nem történik itt, a faluban élők komótosan élik megszokássá fakult mindennapjaikat. Azonban semmi sem állandó, még a nyugalom sem. A falu szélén álló európai stílusú kastélyba beköltözik a különc Kirishiki család, és a családdal együtt beköltözik a völgybe a Halál is. Sotoba lakói különleges, járványszerű tüneteket produkálva, tömegesen kezdenek elhalálozni. A helyi klinika orvosa, Ozaki Toshio és barátja, a helyi sintó pap, Muzaki Seishin együtt ered a rejtély nyomába. Tőlük függetlenül a nagyvárosból vidékre költözött mogorva fiú, Natsuno is nyomozni kezd, és nyugtalanító válaszokat talál. Úgy tűnik, megelevenedik Sotoba sajátos legendája, és a sírból vámpírként visszajáró holtak az éjszakából előbújva az élők vérét és életét veszik. Képes lesz-e egy orvos, a tudomány és realitás embere elfogadni a természetfelettit? Képes lesz-e egy az életből kiábrándult pap megtartani a hitét? Képes lesz-e pár átlagember felvenni a harcot Sotoba visszajáró vámpírjaival szemben? Életben marad-e bárki is Sotobában?Ha megnézed megtudod.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az animét.

 

 

 


Rosario to vampire:

rosario.jpeg

Történetünk főhőse Aono Tsukune, aki nem éppen egy mintatanuló, ezért nem is veszik fel egyik középiskolába sem. Ezért talán szerencsétlenségére egy nem mindennapi gimnáziumban, a Youkai Akadémián találja magát, amelyről egy szórólapon értesült Tsukune apja (mellesleg elég részeg volt, miközben találta a prospektust), és persze, hogy ebbe a suliba küldik. Azonban ez egy nem mindennapi iskola, ugyanis ide Youkai-ok, vagyis démonok járnak, ez a suli direkt a természetfeletti lények számára lett létrehozva, hogy később majd be tudjanak illeszkedni az emberi társadalomba, ezért emberi alakban kell maradniuk. Ezt a sulit elvileg egy ember sem találhatja meg, ha mégis, akkor azt megölik.

Tsukune megpróbál beilleszkedni a többiek közé, de ember lévén ez elég nehézkesen megy neki. Azonban az iskolába érkezése előtt megismerkedik egy gyönyörű és aranyos lánnyal, Akayashi Moka-val, akiről később kiderül, hogy vámpír, méghozzá nem is akármilyen, ugyanis Moka nyakában található egy rózsafüzér, ha valamilyen oknál fogva lekerül a nyakáról, akkor ő teljes hatalmú vámpírrá változik, ekkor a testi adottságai is megváltoznak, nagyobb erőre tesz szert, a szeme pirosra változik, a haja ezüstszínűre, a feneke és a mellei pedig megnőnek. Ilyenkor jön elő Moka másik énje, egy igazán dögös és kemény csaj, aki nem ismer határokat. Ugyanakkor Moka gyakran rideg és irgalmatlan, ezért csak indokolt esetben szabad a rózsafüzért eltávolítania. Egyébként Moka teljesen belehabarodik Tsukune-be, miközben kiszívja a vérét (mondjuk szerintem Moka inkább a vérét szereti jobban, mint a srácot).
Mellesleg Moka a legnépszerűbb lány a suliban, úgyhogy sok fickó rajong érte. De vajon főhősünk története hogyan folytatódik? És hogyan titkolja el, hogy ő valójában ember? Vajon senki sem fogja ezt észrevenni?Ha megnézed megtudod.
Én személy szerint ezt az animét is csak ajánlani tudom.
 


Astarotte no omocha:

2.jpg

Történetünk nagyrészt egy másik világban, azon belül is egy Ygvarland nevű királyságban játszódik. Ebben a világban mindenféle természetfeletti lények élnek, mint a vámpírok, tündérek, törpék, sárkányok stb., ám emberek egyáltalán nem, sőt, csak mesékből ismerik őket. Történetünk egyik főszereplője Ygvar Astarotte hercegnő, aki történetesen egy succubus. A succubus egy olyan lény, ami a férfiak életeszenciájával táplálkozik.Astarotte-nak is ezt kellene tennie, de nem teszi, mivel utálja a férfiakat. Olyannyira, hogy egész udvartartásában összesen csak egyetlen egy férfi van, az öreg cselédje. Ám Astarotte egyik szolgálója, Judit folyton azzal zaklatja a hercegnőt, hogy ideje lenne elkezdenie férfiak életerejét szívni, hiszen már tíz éves és szüksége van rá az életben maradáshoz. Astarotte-t azonban ez nem nagyon érdekli, annyira utálja a férfiakat. Végül azt mondja neki Judit, hogy válasszon mindegy melyik fajból, de válasszon. Astarotte erre gyorsan rávágja, hogy ő egy ember férfit akar, gondolva, hogy ezzel Judit nem tud majd mit kezdeni. De ő ennél azért kitartóbb.

A kastélytól nem messze van egy fa, ami állítólag egy kapu, ami az emberek világába vezet, ám le van pecsételve egy igen erős varázslattal. Judit minden próbálkozása ellenére sem akar kinyílni. Ekkor hirtelen megjelenik Astarotte, hogy megállítsa, mire véletlenül kinyílik a kapu, amin Judit át is megy és a mi világunkban találja magát. Itt találkozik a 23 éves Touhara Naoya-val, és a 10 éves lányával Asuha-val (nem, nem írtam el a számokat). A fiú éppen munkát keresni megy és mikor Judit ezt meghallja, kap a lehetőségen. Felajánl a fiúnak egy munkát havi 500.000-es fizetéssel, amit aztán Asuha feltornáz 600 ezerre. A fiú gondolkodás nélkül elmegy Judittal anélkül, hogy tudná miféle munkát is vállalt el. Mikor visszajutnak Ygvarland-ba, akkor szembesül a fiú azzal, hogy miféle munka is lesz ez, ám ennek ellenére elvállalja azt. Astarotte természetesen folyamatosan megnehezíti a fiú dolgát, hogy megszabadulhasson tőle, ezzel is okozva neki jó néhány nehéz pillanatot.Lén

Egy vicces és érzelmes anime egy kis perverzióval meghintve.